Beachvolleybal in Udenhout

VC Udenhout organiseert in samenwerking met ontmoetingscentrum ’t Plein op zaterdag  14 en zondag 15 juni U-Beach; HET beachvolleybaltoernooi van Udenhout. Het Tongerloplein midden in het centrum van Udenhout vormt het decor van dit “strand” evenement, waar sportiviteit en de dorpse gezelligheid hand in hand gaan. Net als vorig jaar wordt een deel van het Tongerloplein omgetoverd in een waar strand.

Niet alleen voor de geoefende volleyballers (dames en heren 2 tegen 2, 3 tegen 3 en A-B- en C-jeugd) is plaats op het toernooi. Juist ook gemengde recreatieve teams zoals buurt-, bedrijven-, familie- en vriendenteams zijn van harte welkom. Zij spelen 4 tegen 4. De wedstrijdleiding is voornemens competitiespelende teams zaterdag en recreatieteams zondag te plannen.

Al met al een uniek evenement met ruim opgezette velden en een gezellige horeca, waarbij voor jong en oud alle ingrediënten aanwezig zijn om twee sportieve en gezellige dagen te gaan beleven!

Zin om mee te doen met U-Beach? Kijk dan op www.vcudenhout.nl of op www.facebook.com/VCUBeach en geef je snel op!

U-Beach 2014

Deel dit bericht via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *