’Nieuwe look’ voor ’t Centrum

tCentrum-nieuw-01We nemen u even mee terug naar carnavalsdinsdag in ‘t Centrum. De laatste carnavalsvierders staan nog op het biljart mee te dansen op het ritme van “Een hele speciale frikandel”, als achter in de zaal een aantal personeelsleden al bezig zijn met het afplakken van de vloer…
Op het eerste gezicht een vreemde volgorde zou je zo zeggen, om daar ná de carnaval mee te beginnen…
Navraag leerde ons al snel dat de volgende dag om 8.00 uur de eerste mensen van de bouwploeg al langs zouden komen om de hele zaak te gaan veranderen.
En zo ging er ongeveer anderhalve week voorbij tot vrijdag 27 februari. Op deze avond mocht iedereen komen kijken naar het werk dat in die anderhalve week verzet was.

Een vol café en een al net zo volle zaal met nieuwsgierige Udenhouters waren naar ‘t Centrum gekomen om het resultaat van de metamorfose met eigen ogen te aanschouwen.
Iedereen moet bij binnenkomst hetzelfde gereageerd hebben. Het “ooooooh” en “waaaauw” was bij iedereen op het gezicht af te lezen.
tCentrum-nieuw-02Han en Hanneke hebben het ‘oude vertrouwde’ Centrum een totaal nieuw jasje gegeven. Een paar grote wijzigingen, zoals het verplaatsen van de bar in de zaal en het verplaatsen van het biljart in het café vallen meteen op. Het nieuwe meubilair in het café met een opvallende grote zitbank en gezellige zitjes aan zowel lage als hogere tafels zorgen ervoor dat iedereen er zijn of haar favoriet plaatsje kan vinden. De zaal is helemaal klaar voor de eerste feesten en partijen.
Volgens een uit Moergestel afkomstige vertegenwoordiger van drank die we deze avond spraken, hebben ze maar één ding verkeerd gedaan….
“Dit café had in Moergestel moeten staan.”
tCentrum-nieuw-03tCentrum-nieuw-04Wij denken dat ‘t Centrum in Udenhout precies daar staat waar het moet staan, en wij verwachten dat Han en Hanneke, ‘t Centrum (met deze ‘nieuwe look’) net zo succesvol zullen blijven draaien, als hun voorgangers, Sjef en Ada.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *