Officiële opening theeschenkerij ’t Rectoraat

opening-tRectoraat-01Op vrijdag 6 maart werd Theeschenkerij ‘t Rectoraat op het terrein van ASVZ locatie Vincentius officieel geopend. De theeschenkerij is onderdeel van het Educatief Cultureel Centrum in Udenhout. Dit rijksmonument is grondig verbouwd. Op een groot deel van de eerste verdieping en de volledige tweede verdieping is Heemcentrum ‘t Schoor gevestigd. In de nieuwe Theeschenkerij ‘t Rectoraat verzorgen cliënten van ASVZ de catering.

Het eerste deel van de opening vond plaats in de kapel van Vincentius. Hier hielden een aantal mensen een woordje en werd een kunstwerk, gemaakt door een bewoner van Vincentius, onthuld.
opening-tRectoraat-02Na deze plichtplegingen ging het gezelschap voor het tweede deel lopend naar de theeschenkerij in de oude rectorswoning op de hoek van de Groenstraat en de Schoorstraat.
Hier werden door de bewoners die in de theeschenkerij gaan werken nog enkele plichtplegingen gedaan zoals het onthullen van het naambordje en het doorknippen van een lint.
Alle aanwezigen namen vervolgens bezit van het theehuis en zagen dat het een erg mooi gebouw is geworden (gebleven). Het gebouw heeft een keuken gekregen die van alle gemakken voorzien is en waar naast een kopje thee ook een lunch bereid kan worden.

In de toekomst zal ook in de tuin van 't Rectoraat de koffie en thee genuttigd kunnen worden.

In de toekomst kunt u ook in de prachtige tuin van ’t Rectoraat uw kopje koffie of thee nuttigen.

In de toekomst zal ook de tuin, achter het theehuis ingericht worden om uw kopje koffie of thee te nuttigen. Pas als je daar zit ontdek je pas hoeveel mooie plekjes er in Udenhout verborgen liggen.

Vanaf afgelopen maandag 9 maart is Theeschenkerij ’t Rectoraat dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Wij wensen iedereen die in theehuis ‘t Rectoraat gaat werken heel veel succes toe!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *