Regenboog run bij De Wichelroede

Colorrun-2015_05Je hebt wel eens van die evenementen waarbij het hele dorp voorzien wordt van een kleurtje. Udenhout kleurt oranje op het moment dat het nederlandselftal voetbalt of als het koningsdag is, Udenhout kleurt grijs als het weer eens slecht weer is, Udenhout zou donker moeten kleuren op het moment dat de maan voor de zon komt te staan en we allemaal met een brilletje naar een wolkendek gaan staan te kijken. En dan laten we het frisse groen van de lente, de mooie rood-tinten van de herfst en het witte sneeuwdek van de winter nog maar even achterwegen.
Colorrun-2015_04Toch verbleken al deze kleuren bij wat er op donderdag 26 maart in Udenhout heeft plaats gevonden. Ilse Oomen heeft als opdracht voor haar opleiding namelijk voor De Wichelroede een regenboog run georganiseerd waarbij er geld opgehaald werd voor een goed doel.

Regenboog run
Wat is een regenboog run eigenlijk? Een regenboog run (ook wel colorrun genoemd) is een steeds populairder wordend hardloopevenement waarbij bij iedere rondje er een nieuwe kleur (poeder) over de deelnemers wordt uitgegooid. En als je daar aan begint met een spier wit t-shirt aan, dan kunt u zich ongetwijfeld een voorstelling maken van hoe deze shirts eruit gezien hebben na een flink aantal rondjes lopen.
Colorrun-2015_03En als je dan als deelnemer vind dat er nog niet genoeg kleur op je shirt zit, ligt er nog het nodige aan poeder op de grond waar je ook nog doorheen kan rollen.

Het evenement is er voor de kinderen van de Wichelroede in ieder geval zeer geslaagd geweest. Alle kinderen kwamen vol enthousiaste verhalen thuis. Ook het goede doel (Mariëtte’s ChildCare) mocht met ruim 4000,- euro terug kijken op een zeer geslaagd evenement, en Ilse…. die zal voor dit perfect georganiseerde kleurenfestijn ook wel tevreden gaan zijn met de beoordeling…

Bekijk hier alle foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *