Foto van de maand oktober 2015

Foto van de maand oktober 2015

Foto van de maand oktober 2015

De foto van de maand oktober van “Focus op Udenhout” is geworden “Rode bessen” van Jo de Vos. Wij feliciteren Jo met het maken van deze mooie foto. Ook u kunt meedoen aan de foto van de maand verkiezing van “Focus op Udenhout”? tot eind september 2016 kunnen iedere maand foto’s ingestuurdt worden voor de foto van de maand verkiezing en de expositie in oktober 2016. Pak je fotocamera, loop eens door Udenhout en Biezenmortel en kijk of je aparte of speciale onderwerpen ziet, maak er een foto van en stuur die in. Foto’s kun je overal maken, ook bij jou thuis, in huis, in de tuin, op straat of in de bossen en duinen. Vanaf nu tot eind september selecteren wij uit alle ingezonden foto’s die gemaakt zijn in Udenhout of Biezenmortel, 80 foto’s, voor de foto-expositie in oktober 2016. De foto van de maand wordt steeds afgedrukt in ‘’De Wegwijzer’’, hét lijfblad van de Udenhouter en het weekblad ‘’De duinkoerier’’. Deze foto’s krijgen ook een plaatsje op de website van “Fotoclub Focus Udenhout”. Daar zijn ze het hele jaar door te bekijken. Uw foto van de maand dient u telkens voor het einde van de maand in te sturen naar: info@fotoclubfocus.nl. Dit adres vindt u ook via de contactgegevens op de website www.fotoclubfocus.nl/

Doe ook mee, in ieder van ons schuilt wel een fotograaf

Dat er meer fototalent in Udenhout en omgeving rondloopt is zeker, dat is wel bewezen door de mooie foto’s die afgelopen oktober zijn geëxposeerd in het mooie raadhuis van Udenhout. Mogelijk is de lezer wat terughoudend met het insturen van fotomateriaal vanuit het idee dat zijn foto’s niet zouden voldoen aan allerlei technische eisen. Flauwekul; in ieder van ons schuilt een fotograaf. Laat u niet weerhouden en mail uw unieke opnames naar info@fotoclubfocus.nl  Uit het totale aantal inzendingen maken wij een selectie van zo’n 80 foto’s die in formaat 30,5 x 40,5 cm worden tentoongesteld op de foto-expositie in oktober 2016. Daar kiest de publieksjury de 3 beste foto’s uit. Er is slechts één beperking: het onderwerp van de foto moet betrekking hebben op Udenhout en zijn omgeving. Het thema van deze expositie is niet voor niks ‘’Focus op Udenhout’’. U heeft tot eind september 2016 de tijd om uw mooie foto’s in te sturen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van fotoclub Focus: www.fotoclubfocus.nl Voor vragen en/of correspondentie verwijzen wij u naar info@fotoclubfocus.nl of p.kollenburg@gmail.com. Eventueel kunt u ook bellen met tel: 0640142452. Indien u interesse heeft in een cursus fotografie of photoshop of u wilt uitleg over uw fotocamera, ook dan kunt u contact met ons opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *