Tonnepraotavond in ‘t Centrum bij De Zaandhaozen

zaand2016-christelDe enige echte carnavalsvereniging die Udenhout nog rijk is, De Zaandhaozen, hebben op zaterdag 9 januari haar jaarlijks terugkerende tonnepraotavond gehad. Waar het vorig jaar nog twee avonden feest was in ‘t Centrum, was het dit jaar alleen op zaterdag te doen, maar het feest was er absoluut niet minder om. Zowel de zaal, de serre als het café zaten helemaal vol. Er waren plaatsen bij ‘waar je geen steek kon zien’, maar dat is dan misschien ook het enige wat er op een verder gezellige avond aan te merken valt. Op het programma, waarvan er vier van de zes tonnepraoters uit de regio (Tilburg, Udenhout en Biezenmortel) komen, mogen we best trots zijn! zaand2016-fonskeHet waren zes compleet verschillende buut’s waar bijna geen enkele grap dubbel voorkwam. Iedereen zal na afloop van de avond een favoriet gehad hebben.

De avond begon met Christel van den Dungen die als Manon van de autowassalon de ton in klom. Fonske nam daarna met een geweldige, ogenschijnlijk ongeplande, entree de plaats in de ton over. Jan Schellekens uit Sint Michielsgestel was op zoek naar een vaste woon- of verblijfplaats en op zoek naar werk. Na de pauze wist Ronald Maas gelijk de sfeer weer terug te brengen waarna Ton Brekelmans als een Brandweerman en Koop Drost uit het verre Drente de tonpraotavond in ‘t Centrum hebben afgesloten.
Het feestje werd vervolgens in het café tot in de kleine uurtjes voortgezet. En dat je daar bij Han en Hanneke en De Zaandhaozen voor aan het juiste adres bent, zal inmiddels wel bekend zijn in Udenhout.

zaand2016-jan zaand2016-ronald zaand2016-koopzaand2016-ton
UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *