Komt het lekkerste Brabantse Worstenbroodje uit Udenhout…?

Volgens de radio 538 dj’s wel!!!

Geerts-538Het kan niemand de afgelopen weken ontgaan zijn, Brabant stond weer in het teken van het lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Naast de wedstrijd waar alle bakkers in Brabant zelfs overdag wakker van liggen, werd dit jaar ook bekend gemaakt dat het worstenbroodje als nationale immaterieel erfgoed erkend is, en dus vanaf nu op die lijst staat.

Tijdens zijn werkzaamheden in de bakkerij hoorde Tijs Evers, van bakkerij Leo Geerts op de radio een oproep. De DJ’s van radio538 wilden dat worstenbroodje wel eens proeven.
Tijs was als trotse bakker gelijk enthousiast en sprong met een doos vol worstenbrood in de auto om vervolgens naar Hilversum te rijden.
Na een drukke ochtendspits kwam Tijs om 09.50 uur aan en dacht zo nog net op tijd, de ochtendshow van Evers staat op stopt iedere dag om 10.00 uur, zijn worstenbrood te laten proeven.
Na overleg met de receptioniste werd hij begeleid naar de studio.
“Tadaa daar zijn ze dan mannen, de worstenbroodjes uit Brabant”
Na het keuren waren ze allemaal enthousiast, alle collega’s werden er bij gehaald en moesten dit toch maar eens proeven. Dat ze dit lekkers alleen maar in Brabant kennen, dat is toch zonde.

Helaas was Tijs, door de drukke ochtendspits, net te laat in de studio om nog live in de uitzending een interview te doen, wat natuurlijk wel jammer was.
Er is uiteraard wel een mooie foto gemaakt waaruit blijkt dat Tijs wel degelijk in Hilversum geweest is. O.a. Menno de Boer en Edwin Evers hebben het worstenbrood van bakkerij Leo Geerts kunnen proeven.
Thijs heeft nog even de studio mogen aanschouwen en is vervolgens weer terug gegaan richting brabant waar de klanten voor de worstenbroodjes in Biezenmortel, Udenhout en Berkel-Enschot al weer in de winkel stonden.
Naast een mooie reclame voor de zaak is Tijs weer een ongelofelijke ervaring rijker!

Deel dit bericht via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

One thought on “Komt het lekkerste Brabantse Worstenbroodje uit Udenhout…?

  1. Ze zijn echt heel lekker die worsten broodjes van leo geerts
    jammer dat je net telaat was in Hilversum
    maar wel een mooie foto evers ontmoet evers
    gr dino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *