Avond4Daagse 2016 van start

Avond4Daagse-2016-dag1001De komende vier dagen (avonden) trekken weer een aantal honderd wandelaars door de straten van Udenhout en deelnemers aan de 10 kilometer zelfs door het buitengebied van Udenhout.
Dinsdag 24 mei was de eerste dag en moest iedereen maar weer afwachten of vier dagen wandelen niet te veel zou zijn. Over 2 afstanden (de 5 en 10 km) stonden om 18.00 uur de wandelaars te trappelen om aan de wandeltocht te beginnen.
Vlak na het begin was het even dringen op het pad richting de scouting die ieder jaar de vierdaagse georganiseerd. Mensen die al aan de tocht begonnen zijn ontmoeten bekenden personen die nog de fiets moeten gaan wegzetten en de routebeschrijving mogen gaan ophalen. De routebeschrijving blijkt echter niet door iedereen gebruikt te worden. Je loopt tenslotte gewoon achter de personen voor je aan en na een uur sta je weer aan de finish. Dat dit niet altijd even goed gaat bleek bij op de Theaterplaats waar de PLUS aan alle deelnemers wat lekkers stond uit te delen. Uit drie verschillende richtingen kwamen de lopers van de 5 kilometer aanlopen (?).
Avond4Daagse-2016-dag1003Uiteindelijk zijn de 5 en 10 kilometers allemaal afgelegd en kunnen alle lopers zich gaan klaar maken voor de tweede dag. Het weer zal de komende dagen alleen maar wat beter worden, dus daar verwachten we geen problemen en zal het alleen maar gezellig zijn op de verschillende routes.

Vrijdagavond is het dan groot feest als alle lopers worden ingehaald op de Theaterplaats. Het zou leuk zijn als ook u de lopers daar even komt aanmoedigen voor de laatste meters. Want die zijn meestal het zwaarst…

Bekijk hier de foto’s van de eerste dag!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *