Dirk Abels tot zomer van 2018 bij PSV

Dirk Abels

Dirk Abels

Vorig jaar stond op Udenhout-Centraal.nl te lezen dat we in Udenhout een aantal grote sporttalenten rond hebben lopen. Eén van de talenten die we toen besproken hebben was Dirk Abels (18). Op het moment van schrijven had Dirk een aantal keer met Jong PSV meegedaan in de eerste divisie. Dat was voor de toen nog A-speler natuurlijk een prima prestatie. Voor Dirk was dat echter niet het einddoel en zo zijn we ruim een jaar verder wanneer Dirk zijn eerste profcontract bij PSV heeft mogen ondertekenen. PSV heeft er vertrouwen in dat onze dorpsgenoot van waarde kan zijn voor PSV en hebben hem daarom vastgelegd tot de zomer van 2018.
Niet alleen voor Dirk zelf, maar natuurlijk ook voor zijn vader, moeder, broer en vriendin, een waardering voor alle inspanningen van de afgelopen jaren.
Dirk zal het komende seizoen uit gaan komen voor Jong PSV in de eerste divisie. Deze wedstrijden zijn wekelijks in samenvatting te zien op SBS6. Voor iedereen dus een mooie gelegenheid om de Udenhoutse groeibriljant aan het werk te zien.
Wij wensen Dirk uiteraard heel veel succes en hopen dat hij zich met dit contract op zak nog verder kan ontwikkelen. Wie weet wat er nog allemaal in het vat zit…..?

Bekijk de ondertekening van het contract op:
http://psvonline.nl/dirk-abels-twee-jaar-bij-psv/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *