Jubilarissen bij 10e eindshow van De Zuivelfabriek 

Zuivelfabriek_HPNet als andere jaren heeft de Zuivelfabriek haar cursusjaar afgesloten met een reeks spetterende dansvoorstellingen in Tiliander.
Dit jaar was het echter een extra bijzondere dansvoorstelling! Tien jaar geleden begon dansdocente Aafke Janssen met het geven van diverse danslessen in Udenhout en Haaren. In 2006 kwamen de eerste leerlingen in de lessen en een jaar later stonden er ruim 200 leerlingen te stralen op het podium van theater ’t Plein in Udenhout, met de eerste dansshow “Lekker Vies”. Inmiddels zijn we tien jaar verder, zijn er diverse shows geweest, zoals Diamonds, Milkshake, Joyride en nog vele anderen, kan er gedanst worden in Udenhout, Haaren, Loon op Zand, Helvoirt, Moergestel en Oisterwijk maar is voor velen Aafke nog steeds het gezicht van de dansafdeling van de Zuivelfabriek. De dansshow Material World was echter niet alleen voor Aafke een jubileum. Na wat research bleek dat er een heleboel trouwe leerlingen zijn die al 8 of 9 shows op het podium hebben gestaan. Maar voor Pleuni Peijnenburg, Marlou van de Wiel en Merel Tetteroo was het een bijzonder moment; zij mochten zich jubilaris noemen….als cursisten van het eerste uur hebben zijn geen enkele voorstelling overgeslagen en stonden daarom dit jaar voor de 10e keer op rij op de bühne te stralen! Aafke heeft hen als kinderen hun eerste danslessen gegeven, inmiddels zijn zij uitgegroeid tot volwassen meiden en heel wat danservaring rijker! Ook voor Sabien van Dijk en Maaike van Hooft was het de 10e keer, ware het niet dat zij uitgerekend dit jaar door ziekte niet mee konden doen aan de voorstelling…zij hebben hun bloemetje dan volgend jaar tegoed.
Material World was een mooie afwisselende dansshow, van peuters die voor het eerst hun schreden zetten op de planken, tot de jongeren en volwassenen die hun verrassende en ontroerende choreografieën lieten zien…we kijken alweer uit naar de shows van 2017!

UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *