EchtWel is verhuisd naar Slimstraat 14

EchtWel-opening-01Ze waren al een paar dagen aan het draaien, maar op donderdag 1 september hebben Annette en Karen van den Brand de nieuwe winkel van Echt Wel Udenhout heropend in de Slimstaat. In het pand recht tegenover de kerk, waar voorheen Ons Riet zat, zit nu Echt Wel Udenhout (Bij Ons Kaat).
De vorige locatie in de kelder van Latenzo, bleek achteraf niet de meest gelukkige keuze. Veel klanten vonden het een probleem om eerst door een andere winkel te moeten lopen, waar andere het aflopen van de trap als een probleem zagen.

Annette en Karen hebben alle plusjes en minnetjes naast elkaar gelegd en hebben deze stap uiteindelijk genomen. En meteen in de eerste week dat de winkel in de Slimstraat open is, loopt het al aardig storm. Vooral klanten die ‘even weg zijn geweest’ weten de weg naar Echt Wel meteen weer te vinden, waarmee meer dan duidelijk is dat de dames de juiste stap gezet hebben.
De nieuwe winkel voelt meteen vertrouwd aan. Iedereen zal zich dan ook gelijk op haar of zijn gemak voelen bij het uitzoeken van nieuwe lingerie, nacht-, bad- en beenmode. De merken die bij Echt Wel in de rekken hangen of liggen zijn er te veel om op te noemen, wat uiteraard wel inhoud dat er voor ieder wat wils te verkrijgen is.

Wij wensen Annette en Karen heel veel succes in de Slimstraat al weten wij wel zeker, dat dat Echt Wel gaat lukken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *