Zomers Survivalweekend in Udenhout

survivalrun-2016-03Afgelopen weekend stond zowel zaterdag als zondag in het teken van Survivalrun Udenhout. De reden dat de organisatie het evenement opgesplitst heeft in twee dagen, is het steeds maar groeiende aantal deelnemers dat inschrijft. Op zaterdag werd de 5 km Rookierun gehouden, samen met de 7 km recreanten run.
Op zondag stonden zowel licentielopers als recreanten aan de start voor de afstanden van 12 en 18 km. Het weer werkte goed mee, maar de organisatie had een leuk doch zwaar parcours uitgezet.
Als gevolg hiervan ’regende’ het rode armbandjes bij de eindhindernis. Zo’n startbandje wordt ingeleverd indien de hindernis niet of niet juist wordt uitgeklommen.

Terwijl de nummers 1, 2 en 3 op de achtergrond gehuldigd worden, proberen andere deelnemers op de voorgrond hun bandje veilig naar de finish te brengen.

Terwijl de nummers 1, 2 en 3 op de achtergrond gehuldigd worden, proberen andere deelnemers op de voorgrond hun bandje veilig naar de finish te brengen.

Ondanks dit pittige parcours kwamen de meeste (van de meer dan 1000) deelnemers met een brede glimlach over de finish, die natuurgetrouw op het Tongerloplein was gesitueerd. De (voorlopige) uitslagen zijn te vinden op www.survivalrunudenhout.nl Deelnemers en vrijwilligers bedankt en tot volgend jaar!

Bekijk hier ook nog meer foto’s!

Tekst: Stichting SAF – Udenhout

Deel dit bericht via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *