Adidas Residentie toernooi Den Haag

Op zaterdag 12 november 2016 werd in Den Haag het Internationale Adidas Residentie Judotoernooi gehouden. Aan dit Judotoernooi doet de internationale top tot 18 jaar mee.

teamcoolen_jcb_kyra_2016

Kyra van Bogerijen die haar tegenstander in de houdgreep vasthoudt.

Team Coolen was aanwezig met 10 Judoka’s uit de wedstrijdselectie welke hun club goed op de kaart hebben gezet. Rochelle Kleinmoedig, Kyra van Bogerijen, IJsbrand Kloover, Stan van Riel, Cas Bolijn en Cesar Costante werden kampioen in hun klasse. Milou van Amelsvoort werd derde. Danée Bolijn, Vigo van den Oetelaar en Rogier van Dijk waren op voorhand ook kanshebbers op een podiumplaats maar vielen helaas af in het eliminatiesysteem wat op dergelijke toernooien wordt gehanteerd.

Op zondag 20 november komen 31 wedstrijdjudoka’s van Team Coolen in actie op het Judotoernooi in Beek en Donk. Zaterdag 19 november organiseert Team Coolen bij Sportcentrum De Leye het jaarlijkse Sinterklaastoernooi. Aan dit toernooi doen naast de Judoka’s van Team Coolen ook Judoka’s mee van de Judovereniging in Moergestel en Berkel-Enschot. Het toernooi vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur en de toegang tot de zaal is gratis.

Team Coolen geeft Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)