Leuke spullen, hapjes, drankjes en muziek op de Wintermarkt!

Logo_HeemOp zondag 20 november komt Sinterklaas aan in Udenhout. Bij zijn ronde door het dorp komt hij ook langs in de Eikelaar. Daar is die dag een sfeervolle en gezellige Wintermarkt voor jong en oud! U komt toch ook een kijkje nemen op dit gratis evenement? Snuffel rond in de kraampjes met leuke spullen van bedrijven en particulieren uit Udenhout en omgeving, geniet van lekkere hapjes en drankjes of kom een pietenmuts knutselen en pepernoten bakken met de kinderen! Er is vertier voor iedereen.

wintermarkt-eikelaar2016De Wintermarkt is een middag voor en door mensen uit Udenhout en omgeving. De sfeer doet denken aan de welbekende kerstmarkt, met kraampjes vol leuke kado-artikelen, warme hapjes, drankjes en livemuziek. De markt is volledig overdekt, dus ook bij slecht weer kunnen mensen op hun gemak rondstruinen! Wat kunnen bezoekers dit jaar verwachten? Het programma is ook dit jaar weer gevarieerd. Zo kunnen bezoekers meedoen aan het succesvolle Rad van Fortuin, met mooie prijzen die door ondernemers uit Udenhout beschikbaar zijn gesteld. In de kramen zijn uiteenlopende spullen te koop en voor de lekkere trek verzorgen we heerlijke poffertjes en gratis suikerspinnen en popcorn. In ons restaurant genieten bezoekers van een drankje en muziek. Voor ieder wat wils!

Iedereen is van harte welkom op deze Wintermarkt op zondagmiddag 20 november van 13.00 tot 17.00 uur. De Wintermarkt is in de Eikelaar, een woon- en zorggebouw van ’t Heem aan de Slimstraat 40 in Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *