Het was het weekend van de kerstmarkten

Kerstmarkt ASVZ

Vrijdagavond, zaterdagavond en zondag overdag kon iedereen die gek is op kerstmarkten zijn hart ophalen in Udenhout en Biezenmortel. Bij zowel ASVZ als bij Prisma, hebben ze alles uit de kast gehaald om het kerstgevoel bij iedereen naar boven te halen.
Op beide locaties was het mogelijk om een ritje te maken in een huifkar. Op vrijdag bij ASVZ een leuk rondje door het dorp en op zaterdag en zondag bij Prisma werd de huifkar gebruikt om bezoekers van de parkeerplaats naar de markt elders op het terrein te vervoeren.
Beide markten waren uiteraard voorzien van heel veel lichtjes, stalletjes en kerstbomen.
Kraampjes die vol stonden met, vaak handgemaakte kerstversieringen, kaarten, Zweedse fakkels, etc. etc..
Ook de bezoekers die van het shoppen wat honger of dorst gekregen hadden, konden op de markt zelf de nodige versnaperingen krijgen, welke onder het genot van live-muziek ook nog eens genuttigd konden worden.

Kerstmarkt bij Prisma

En had je even niet op zoveel kerstinkopen geregeld, dan liet je de gekochte spullen gewoon even staan, om ze op een later tijdstip op te komen halen. Heerlijk zoals dat dan allemaal ineens kan. Iedereen maakt een praatje met elkaar, wisselt ideeën uit, geeft uitleg over de manier waarop enkele producten in de kraam gemaakt zijn, in de hoop er misschien toch nog een paar van te verkopen ipv dat de ideeën thuis nagemaakt gaan worden.
Of dit laatste het geval is zullen we dan volgend jaar op deze kerstmarkten terug gaan zien. Misschien dat de bezoekers van dit jaar de verkopers van volgend jaar geworden zijn in een kraam met houten kerstbomen, kerstkaarten van theezakjes, kaarsenkandelaars van een wijnglas en Zweedse fakkels, die tegen die tijd zeker droog genoeg zullen zijn!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *