Een avondje uit met Heemcentrum ’t Schoor?

Op vrijdagavond 17 maart 2017 vanaf 20.00 uur gaat ’t Schoor bij de presentatie van het jaarboek Sprokkels 14 weer terug in de tijd. Het is dit jaar een editie vol muziek. Er is die avond van alles te horen en te zien. En alles kunt u na afloop nalezen in de nieuwe Unentse Sprokkels. U bent om 20.00 uur van harte welkom in ’t Plein. Het belooft druk te worden dus aanmelden is noodzakelijk voor 10 maart via heemcentrumudenhout@gmail.com . Bijgaande foto is gemaakt in 1950 bij de uitvoering van de sprookjes-operette Bloemenparadijs van het jongenskoor Gaudeamus.

Deel dit bericht via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *