Zaterdag 6 mei: optreden van “STREAMZ”

Streamz

Enkele jaren geleden zijn een paar muziekvrienden, die al eerder met elkaar in een band gespeeld hadden, elkaar weer gaan opzoeken. Het was niet zo zeer met de bedoeling weer te gaan optreden maar meer samen wekelijks weer wat muziek maken in een studio. Daar het allemaal mannen waren van een gemiddelde leeftijd gebeurde dat onder de naam “Midlive”.
In die periode zijn er wat meer vrienden bij gekomen en werd er veelal een jaren 50-60-70 repertoire gespeeld.

Echter na een toch een optreden van ons bandje bij een bruiloft en daarbij wat spontane gastoptredens van jonge dames hebben we die betreffende dames verzocht om ook eens vaker mee te gaan zingen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we dus definitief 3 jonge talenten in ons midden hebben qua zang. Uiteraard brengen die jonge dames ook een andere muziekkeuze met zich mee wat het voor de ‘heren’ muzikanten ook weer wat gevarieerder maakt. De naam ‘Midlive’ was nu ook niet meer toepasselijk en gezien de diverse stromingen qua muziek gaan we voortaan verder onder de naam: “Streamz” Binnen deze samenstelling spelen we met name wat hedendaagse muziek zoals top 40 nummers, ballads maar ook onze oude rock & roll en country zijn we zeker niet vergeten.
Wij wensen u veel luisterplezier.

Deel dit bericht via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *