Team Coolen op toernooi in de Achterhoek en in België

Aantal winnaars in Wehl: Stan van Riel, Luc Vogten, Cas Bolijn en Jur Pulskens. Zittend Simon van Geffen en Thorgal Sangiao Schreuders.

Op zaterdag 6 mei hebben 23 Judoka’s van Team Coolen meegedaan aan het Lentetoernooi in Wehl. Zij behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Loki Sangiao Schreuders, Bas van der Pas, Stan van Riel, Thorgal Sangiao Schreuders, Simon van Geffen, Cas Bolijn en Bram Pulskens.
Tweede plaats voor Rens van der Pas, Vigo van den Oetelaar en Joep Staal.

Derde plaats voor Lukas Hultermans, Siem van Kempen, Jur Pulskens en Luc Vogten.

Op zondag 7 mei kwamen zeven Judoka’s in actie op het Judotoernooi in Koersel in België. Zij behaalden allemaal een podiumplaats waardoor Team Coolen de beker won voor “beste club” van het toernooi. Deze prestatie kwam tot stand door een eerste plaats voor Elena Yuen, Florine van Dooren en Jason Yuen. Juliette van de Sanden werd tweede. Bart Krook, Ida Hollander en Tygo van Gorp werden derde in hun klasse.

Komend weekend heeft Team Coolen 23 deelnemers aan het Internationale Houvast toernooi in Mierlo.

Team Coolen geeft Judotraining voor kinderen vanaf 5 jaar bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)