Bier en BBQ voor Duchenne

Op vrijdag 14 juli kun je compleet los gaan voor het goede doel! Duchenne Heroes team 4NICK organiseert BIER EN BBQ voor DUCHENNE! Toegangskaarten kosten 25 euro en Bier en BBQ voor de hele avond zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom bij Café het Gommelen in Biezenmortel. Kaarten zijn te koop bij Cafe het Gommelen of leden van 4NICK.
 

Keurslager Jan Karel van Hoof zal vlees bereiden van de beschikbaar gestelde runderen en er zullen spetterende optredens zijn van Bartolo van de Braak en Dave PLU. Naast deze optredens zal DJ Delgado de muzikale omlijsting verzorgen. De heren komen belangeloos en zorgen gegarandeerd voor een geweldige sfeer en een zeer afwisselend repertoire. 

In september gaat 4NICK deelnemen aan Duchenne Heroes. Een MTB monstertocht van 7 dagen, 700 km en ruim 15000 hoogte meters. Wij doen dit om aandacht te vragen- en geld in te zamelen voor Duchenne spierdystrofie en Duchenne Parents Project. 4NICK bestaat uit een stel fanatieke MTB-ers uit Biezenmortel en Udenhout en zet zich in wisselende samenstelling al 11 jaar inzetten voor dit doel.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *