Publiek reageert enthousiast op Musical4U

Het afgelopen jaar stond voor harmonie MVC in het teken van het 175-jarig bestaan. De laatste (musicale) activiteit op de jubileumkalender stond in het teken van musical muziek.
Zaterdagavond en zondagmiddag kon het publiek genieten van bekende nummers uit bekende musicals zoals Miss Saigon, Phantom of the Opera, Lion King, Tarzan, Evita en nog vele andere bekende producties. Drie solisten (Ingrid, Shirley en Mattijs) en twee backing vocals (José en Jessica) zongen bij een groot aantal van deze nummers met het orkest mee, wat bij de bezoekers in de zaal voor de nodige kippenvel of brokken in de keel gezorgd moet hebben.
Het zal echt zo zijn dat iedereen zijn voorkeur heeft voor een bepaalde musical of juist voor een bepaald muziekstuk uit een musical. Het kan haast niet anders dan dat er dit weekend muziekstukken tussen zaten die misschien nog niet zo bekend voor kwamen, maar na dit weekend nooit meer vergeten zullen worden.

Een van de veel gehoorde reacties in de pauze en zeker ook na afloop van de concerten was dat het zo’n geweldig concert geweest was. “Vaak is het zo dat de ‘jeugd’ niet naar een dergelijk concert gaat omdat het op voorhand denkt dat het oubollig is om naar de harmonie te gaan luisteren.”
Die personen die wel de stap gezet hebben om eens een keer te komen luisteren waren stuk-voor-stuk overtuigd dat ze zeker nog wat vaker een concert van de harmonie zullen gaan bezoeken.
Een betere samenvatting van deze avonden is denk ik niet mogelijk.

Wij hopen dat er ook in het 176-jarig bestaan van de harmonie de nodige leuke concerten op de agenda komen te staan en dat deze dan nóg meer ‘nieuw’ publiek zal trekken.
Alle gasten die er nu al waren schuiven wel een stukje op of ze plakken er nog gewoon een derde concert aan vast.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *