Zilver voor Angelique de Graaij bij fotovakwedstrijd

Vorige week hebben we hier op Udenhout-Centraal.nl het verslag kunnen lezen van de foto expositie die gehouden is in het Atrium van de Eikelaar. Bij die foto expositie werden de verborgen talent van de ‘onbekende Udenhoutse fotograaf’ getoond aan het grote publiek. Een hele leuke expositie van een verrassend hoog niveau.
Maar naast deze ‘vrijetijds’ fotografen kent Udenhout ook nog een paar beroepsfotografen. Een daarvan is Angelique de Graaij van FotoGalerie Angelique.
Zij heeft niet meegedaan aan de Udenhoutse expositie, maar aan een vakwedstrijd van fotografen.
Eens per jaar wordt deze wedstrijd gehouden waar je vervolgens als fotograaf aan deel kunt nemen. Het thema van dit jaar was ‘reflectie’.
Angelique heeft deelgenomen met deze foto waar iedereen al snel zal zeggen dat de reflectie hem vooral zit in de kale knikker van het model, maar niets is minder waar.
Als je goed kijkt zie je in de bril van deze man Angelqie de foto maken. De camera waarmee de foto gemaakt is zouden ook goed aangezien kunnen worden voor de ogen van de man.
Met deze foto heeft Angelique een mooie Zilveren beoordeling gekregen, waarmee ze tot de top van het Nederlandse fotografen-gilde gerekend mag worden.
En dat soort vakmensen hebben wij hier allemaal gewoon in ons dorpje rondlopen.
Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben daar eigenlijk best wel een beetje trots op.
Wilt u deze foto nog eens goed willen bekijken, dan moet u maar eens naar de FotoGalerie toe gaan, daar hangt de foto in de etalage.
Nog leuker is het om eens binnen te lopen. Angelique zal haar uiterste best doen om ook van u zo’n mooie foto te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *