Prins Ton gaat op herhaling

Het Plein was zaterdagavond 2 december goed gevuld met carnavalsvierders die erg nieuwsgierig waren naar wie er tijdens de komende carnaval in D’n Haozenpot de scepter zal zwaaien. Zou het net als vorig jaar Prins Ton zijn of komt er een andere Prins uit de hoge hoed dit jaar.
Drie verschillende kandidaten namen plaats op het podium en werden daar onderworpen aan een aantal vragen van quizmaster Marnix. Wie van de drie was de meest ideale Prins voor het komende carnaval.
Uiteindelijk bleef de kleinste van de drie over. Achter een doek werden de kledingstukken die horen bij de prins aangetrokken.
Toen het doek echter weer omheeg ging was ‘die kleine’ toch wat gegroeid en had het ongeveer de lengte van de prins van vorig jaar.
Toen de prins daar in vol ornaat stond, bleek het toch Prins Ton te zijn die komend jaar zijn tweede jaar in zal gaan als Prins van D’n Haozenpot.
Rick van Kempen zal ook dit jaar zijn adjudant zijn. De raad, die op dit moment nog niet uit de voltallige 11 personen bestaat, zal de prins en zijn adjudant vergezellen.
Het carnavals seizoen is met deze bekendmaking ook in Udenhout weer begonnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *