Worstenbrood voor goed doel in Udenhout

Zaterdag 16 december organiseert Lions club Loon op Zand/Udenhout een deur aan deur actie voor een goed doel in Udenhout. De Lions Club is een wereldwijde organisatie die daar waar hulp en kleine noden zijn handjes aanbied of een financiële bijdrage levert. De opbrengst gaat altijd zonder kosten naar het gekozen doel.

Lions club Loon op Zand/Udenhout gaat een worstenbrood actie houden voor  twee goede doelen in Udenhout.   

Het goede doel van dit jaar is het koffie Momentje , dit wordt door vrijwilligers gedaan van o.a. KBO, Thebe en Eikelaar. Zij verzorgen een gezellige ochtend, voor mensen die om de een of andere reden behoefte hebben aan gezelschap en daar zelf niet aan toe komen. Dit wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Het tweede goede doel is de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem die ook een waardevolle bijdrage leveren aan de plaatselijke gemeenschap.   

Lions Club Loon op Zand/Udenhout organiseert deze actie met hulp van SV SSS. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar onze plaatselijke voetbalclub voor hun zeer gewaardeerde hulp. Jeugdleden van SV SSS komen zaterdag bij u aan de deur voor de verkoop van het worstenbrood.

De handgemaakte worstenbroodjes  worden aangeboden voor de prijs van € 5,00 per  zakje van 4.  Beste Udenhouters leg een briefje van 5 euro klaar en ondersteun daarmee  de zonnebloem en het koffie momentje en SV SSS.

Alvast zeer bedankt voor uw ondersteuning en laat de worstenbroodjes smaken!

Cees van Roessel
Lions club Loon op Zand/Udenhout
06-20490867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *