Kerstmarkt bij Landpark Assisië

Zaterdagavond en zondagmiddag was het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende kerstmarkt op Landpark Assisië. Een inmiddels tot traditie verworven kerstmarkt waar je, zeker als inwoner van Biezenmortel en Udenhout geweest móet zijn. Gelukkig begint de versiering van het terrein de laatste jaren al in Biezenmortel en Udenhout. De achterlichten van fietsen en auto’s vormen een lange lichtsnoer naar de parkeerplaats van Assisië. Van daar uit loop je naar het achterste gedeelte van het terrein waar verschillende ruimtes helemaal in kerstsfeer zijn ingericht. Zo is er naast ruimte voor kunst ook heel veel ruimte voor de producten die, in de meeste gevallen, door de cliënten van Prisma zelf gemaakt zijn en verkocht worden.
Na een rondje gelopen te hebben langs de verschillende kraampjes is een ding voor mij erg duidelijk geworden. Het plezier en enthousiasme dat er van deze markt afstraalt, is erg aanstekelijk. De komende kerst kan eigenlijk alleen nog maar een erg mooi feest worden.
Volgend jaar lopen we uiteraard weer even over de kerstmarkt, op zoek naar leuke kerstspullen en heel veel enthousiasme.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *