IVN beleef de natuur

Het is groen en…

IVNWat wil je daar niet allemaal over weten?
Zondag 30 maart van 10:00 tot 12:00 kun je alles te weten komen over kikkers en padden. We gaan in groepjes de bossen in om vragen te beantwoorden. In het bos zijn ook IVN gidsen die je kunnen helpen. Misschien kunnen we enkele van deze groene vrienden vinden.

Aanmelden
Wil je meedoen en ben je tussen 6 en 13 jaar, meld je dan vóór 24 maart aan door te mailen naar natureluurs@gmail.com. Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd. Kijk voor meer informatie en het volledige Natureluurs-programma op www.natureluurs.nl.

Natureluurs
Natureluurs is dé jeugdwerkgroep van IVN Oisterwijk en omstreken. Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en -natuurgidsen gaan we ééns per maand de natuur in. Onze activiteiten vinden steeds plaats op een zondagochtend van 10 tot 12 uur. Ben je lid van IVN Oisterwijk dan mag je gratis deelnemen. Ben je nog geen lid? Geen probleem! We vragen je dan om een kleine bijdrage van € 2,50 per keer. Natuurlijk mag je gerust een keer een vriendje of vriendinnetje meenemen, iedereen is welkom.

Meer informatie over IVN Oisterwijk vind je op www.ivnoisterwijk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *