NL doet Duimelotje

NL doet, klussen ook bij Duimelotje

SONY DSCOp 21 en 22 maart werd er weer geklust bij psz Duimelotje. Het waren de klusdagen van NL DOET die weer gesponsord werden door het Oranjefonds en de Gamma. Op vrijdag werd er door vrijwilligers gepoetst in het lokaal en werd speelgoed schoon gemaakt. Schoonmaakbedrijf A.G. Cleaning uit Udenhout kwam de buitenzijde van het gebouw schoonmaken wat er nu ook weer mooi uitziet. Op zaterdag werd er nog binnen gepoetst maar kreeg ook de tuin een voorjaarsbeurt en werden de buiten speelwerktuigen geschilderd.

SONY DSCHet weer werkte niet altijd mee en het was best wel fris maar dankzij de koffie, al het lekkers en de inzet van de vrijwilligers werd er hard gewerkt. We willen iedereen, mede namens de peutertjes van psz Duimelotje, bedanken voor jullie inzet.

Psz Duimelotje, Helmkruid 2, 5115330.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *