Bijeenkomst Cultuur erg succesvol

OntmoetingCultuur2014-02Op 12 april hebben meer dan zestig deelnemers uit de Kunst en Cultuurwereld van Udenhout elkaar ontmoet en geïnspireerd om samen in ons dorp nog meer culturele activiteiten te ontwikkelen.
De plannen werden gedurende de middag gesmeed en vervolgens aan de Dorpsraad aangeboden.
Er zijn veel samenwerkingsprojecten bedacht waarbij zowel muziek, zang, dans, theater, beeldende kunsten een rol spelen. Samenwerking met S.V.U, S.K.U, de Fotoclub Focus e.d. werd door diverse deelnemers omarmd.
OntmoetingCultuur2014-01De sfeer was prima en veel deelnemers vonden dat de Dorpsraad deze activiteit jaarlijks zou  moeten organiseren.
Op 8 mei a.s. wordt tijdens de openbare Dorpsraadvergadering bekend gemaakt hoe er financiële ondersteuning verkregen kan worden d.m.v. een aanvraagformulier.
Tevens wordt aangegeven welke criteria door de commissie Cultuur worden gehanteerd bij het behandelen van de aanvragen voor subsidie.

De Dorpsraad kijkt terug op een succesvolle middag en bedankt iedereen nogmaals voor alle inzet, inspiratie naar elkaar en vooral voor het hoopvolle perspectief op nog meer cultuurparticipatie in ons dorp voor de komende periode.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *