Ladiesnight bij ’t Plein

LadiesNight-april2014-02De ladies hadden het rijk weer (bijna) helemaal alleen in ’t Plein afgelopen donderdag, 17 april. In de zaal van ’t Plein vond er op dat moment een ladiesnight plaats waar uiteraard geen heren welkom waren. Op een paar heren in functie en een paar glurende kerels op het balkon waren het ook daadwerkelijk allemaal dames die deze avond naar ’t Plein waren gekomen. De toegang was gratis en er was een grote variatie aan verkopers achter kraampjes. In het midden van de zaal was een grote catwalk gemaakt waar gedurende de avond een aantal keer een modeshow gelopen werd, met daarbij kleding van de plaatselijke kledingzaken. Echt-Wel, Style, Lizzy en Latenzo lieten naast de laatste nieuwe kleuren en modellen broeken, blouses en truien ook de trends in badkleding en onderkleding zien.
LadiesNight-april2014-03Ook de kleding voor heren ontbrak niet. (Het is maar al te vaak zo dat moeder de vrouw de kleding voor manlief moet inkopen…)
Naast kleding was er ook volop ruimte voor verwennerijen. Heerlijke oosterse en ‘gewone’ hapjes vonden gretig aftrek, en een nagelstyliste (Loes Schellekens) en ‘Mylene’ zorgden voor de lichaamsverzorging. De Bloemenhal en ‘Echt Stoer Ans’ waren ook aanwezig met spullen waarmee de dames het interieur van hun huis op konden fleuren. Voor de ‘bubbels’ was uiteraard ook gezorgd waarmee Danique en Marja een complete ladiesnight georganiseerd hebben.

Bekijk hier nog een aantal foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *