Uurtje-Buurtje doen we samen

Uurtje-BuurtjeSamen én samenwerken is het sleutelwoord van dit voorlaatste artikel over Uurtje-Buurtje. Spannend, want nog een dikke week te gaan en dan gaat Uurtje-Buurtje van start.  Samen, want Uurtje-Buurtje doen we samen, u en ik, wij alle bewoners van Udenhout en Biezenmortel. Samen elkaar helpen waar nodig, even bijspringen waar gewenst. Samenwerken met tal van organisaties omdat we partners willen zijn en elkaar vinden in de uitvoering van zorg, welzijn en vrijwillige diensten. Afgelopen weken zijn er vele gespreken gevoerd met tal van organisaties uit Udenhout en Biezenmortel. Samen willen we optrekken, elkaar versterken, elkaar helpen. Want samen ben je veel sterker en kun je veel meer.
Een goed voorbeeld in deze is de afspraak tot goede samenwerking met de HulpcentraleUBE. Uurtje-Buurtje en de Hulpcentrale gaan elkaar aanvullen en elkaar sterker maken met als enig doel het “Wehelpen” in Udenhout nog meer op een hoger plan te brengen.

Op vrijdag 16 mei gaan we van start en kunt u naar www.Uurtje-Buurtje.nl. Ook kunt u zich dan aansluiten via Facebook: Uurtje-Buurtje en via Twitter: UurtjeBuurtjeU. Het Dorpsloket U samen met leden van het BuurTeam helpen u tijdens de loketuren op maandag van 13.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 13.00 uur met uw vragen. Op zaterdag 14 juni organiseren wij een bijzondere infomiddag Uurtje-Buurtje voor alle bewoners en genodigden. Begin juni leest u meer over deze dag.

Udenhouters hebben hart voor elkaar! Uurtje-Buurtje voor en door Udenhouters.
Volgende week leest u meer over Uurtje-Buurtje.

Projectteam Uurtje-Buurtje
DorpsloketU

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *