Maal met een verhaal

Een avond infotainment over mens en voeding
Op 20 juni 2014 brengt Discutafel ‘Maal met een verhaal’ naar het
Brabantse land. Op deze avond komen tijdens een 3-gangen
seizoensmaaltijd vraagstukken aan bod rond het thema voedsel. Op een ongedwongen sfeer ontvangen deelnemers informatie en wisselen ze inzichten uit met tafelgenoten.

Het Maal
Een heerlijke seizoensmaaltijd wordt geserveerd aan een tafel met verschillende personen die in ieder geval allemaal één ding gemeen hebben, namelijk dat ze meer te weten willen komen over bewust eten. De keuzes die we dagelijks maken met betrekking tot ons eten hebben allerlei gevolgen. Maar er zijn zoveel verschillende meningen, wat vinden de gasten aan tafel er van?

Het Verhaal
Tussen de diverse gangen van een heerlijk, uitgebreid diner,  verzorgd door Het Kookavontuur, komen de verhalen los. Mensen die zich aanmelden krijgen naast deze maaltijd een rondleiding door de biologische tuin van Sprankenhof en Discutafel vertelt wetenswaardigheden over de productie van voedsel.

Over Discutafel
Discutafel organiseert bijeenkomsten over de relatie tussen de mens en zijn voedsel. De initiatiefnemers van Discutafel, Marlies Notermans en Ivonne Smit, bieden presentaties en discussiebijeenkomsten aan en schotelen dit letterlijk voor gedurende een diner. Duurzaamheid vormt hierbij het kader.

Waar en wanneer
Het eerstvolgende ‘maal met een verhaal’ vindt plaats op vrijdag 20 juni van 18.00 tot 21.30u op Sprankenhof te Udenhout. De avond kost € 32,50 pp. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers een maaltijd, koffie/thee en veel informatie.
Aanmelden kan via www.discutafel.nl of www.sprankenhof.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *