Tweede editie van U-Beach groeit van 4 naar 5 velden

Ubeach-3 Afgelopen weekend was het dan zo ver! Voor het tweede jaar werd door VC Udenhout op het Tongeloplein U-Beach georganiseerd. Gesteld kan worden dat U-Beach al een begrip is geworden in Udenhout en omgeving. Beachvolleybal leeft in het dorp! Zaterdag waren de geoefende volleyballers te bewonderen op het zand. Dames- en herenteams streden om de eerste prijs. Bij de dames hoog gingen “Bregje en Joyce” met de prijs naar huis en bij dames laag waren “OMG wij zijn cool” de sterkste. “Kelder en Co” was de grote winnaar bij Heren hoog. De spannende finale bij heren laag werd op slechts 3 punten verschil gewonnen door “50 plus”. Door “de bende van de witte envelop”, de winnaar van vorig jaar, werd dapper weerstand geboden, maar dit was helaas niet voldoende. Het goede weer, fijne muziek en een lekker drankje op het terras bij ’t Plein zorgden voor een goede sfeer.

 

Ubeach-7Zondag was wederom een toernooi-dag gepland. Nu waren recreanten- en jeugdteams aan de beurt. Fanatiek werd al om 10.00 uur gestart met de eerste poule-wedstrijden. Om 17.00 uur werd in 2 finales gestreden om de prijzen. “Zooike 1” moest zijn meerdere erkennen aan “Johnsons”. In de verliezersronde waren “de Bintjes” de beste. Bij de jeugd was “Zooike 2” de grote winnaar. Ook de zondag was een groot succes met veel rondvliegende ballen en enthousiaste deelnemers.

BEKIJK NOG MEER FOTO’S

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *