The Longest Day Udenhout

LongestDay2014-01“The Longest Day Udenhout 2014” is dankzij deelnemers, sponsoren en vrijwilligers geweldig succes geworden. Op het zware parcours van de ‘Loonse en Drunense Duinen’ is menig persoonlijk record aan diggelen gefietst, prestaties om trots op zijn. Dat alles in een geweldige ambiance met enthousiaste gasten, lekker eten en drinken en prachtig weer. Dit succes vraagt om meer, dus dit MTB evenement kan voor volgend jaar weer op de kalender gezet worden.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor zijn bijdrage en tomeloze inzet waardoor het evenement zo succesvol hebt geworden. Met deze bijdrage hebben deelnemers, sponsoren en vrijwilligers in belangrijke mate geholpen een donatie bij elkaar te brengen voor de geselecteerde goede doelen. Aangezien we ons kunnen voorstellen dat de deelnemers nieuwsgierig zijn naar hun tijden hebben we de complete tijdtabel bijgevoegd. Op korte termijn zullen we de foto’s die bij ons beschikbaar zijn op de Facebook pagina plaatsen.

LongestDay2014-02Enkele interessante weetjes;
Er zijn 447 rondjes gereden en dat staat gelijk aan 11.175 kilometer. In totaal zijn 130 deelnemers gestart om hun persoonlijke topprestatie neer te zetten. Drie bikkels hebben het ultieme doel van 10 rondjes behaald! Er waren zo’n 40 vrijwilligers in de weer om alles in goede banen te leiden. De eerste deelnemers zijn al om 5.15 uur gestart en de laatste deelnemer is om 18.00 uur binnengekomen. Ruim 100 personen hebben hun belevenissen van de tocht met elkaar gedeeld tijdens de afsluitende BBQ.

De goede doelen
De goede doelen waarvoor we ‘The Longest Day Udenhout 2014” hebben georganiseerd zijn Duchenne en enkele lokale doelen, te weten Stichting Heemcentrum ’t Schoor Udenhout, De Jeugd en jongerenraad uit Loon op Zand en de Stichting Leergeld uit Kaatsheuvel. Duchenne kan dank zij de deelname van team 4NICK aan Duchenne Heroes een bedrag tegemoet zien van EUR 5.000,–. De lokale doelen zullen ieder een bijdrage kunnen krijgen van EUR 750,–.

LongestDay2014-03Onze sponsoren
Hoppenbrouwers Elektrotechniek, Keurslager Van Hoof, Sponser Sportvoeding, Latenzo Fashion, Bertens Oisterwijk B.V., Boomkwekerij Udenhout B.V., Hoppenbrouwers Audio en Video, Jos van den Bersselaar Constructie B.V., Notariskantoor Dierckxsens Van Grinsven Franken, Autoschade Service Udenhout B.V., De Kuil Nurseries B.V., Shoarma Star Udenhout, Rabobank Hart van Brabant, Feelgood, Van den Bersselaar Opticien, De Tweewieler, PT partners, Quaform, Ruttens Drukkerij, Fysiotherapie Udenhout, De rustende Jager, Brabants dagblad en banketbakkerij De Maro

Hopelijk mogen we iedereen volgend jaar weer begroeten met net zo veel enthousiasme en energie! Tot de volgende ‘Longest Day’!

Team ‘The Longest Day Udenhout’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *