Maïsdoolhof Udenhout “Het leukste Zomervakantie-event”

Vanaf zaterdag 12 juli 2014 is iedereen weer welkom om op zoek te gaan naar de uitgang van ons maïsdoolhof. Stap in het maïsdoolhof en beleef een spannend avontuur. Met maïsplanten is dit jaar wederom een 1,5 hectare groot gangenstelsel aangelegd. Het vinden van de uitgang is dit jaar nog moeilijkemaisdoolhof3r dan voorgaande jaren. Doodlopende paden, een tunnel, uitkijktoren, kruispunten en zelfs een rotonde zorgen voor veel doolplezier. Kom op ontdekkingstocht en leer meer over groenten en fruit door de fotokaarten te zoeken tussen de ruisende maïs. Met de letters die aan de maïsstengels hangen kan na afloop een zin worden gepuzzeld. Bij de ingang is het extra spel te vinden en staat een groot springkussen voor vertier. Kortom een dagje vol plezier en gezelligheid waarbij veel te beleven, te spelen en ook nog te leren valt.

Een tocht door het maïsdoolhof bedraagt €2,50 p.p. inclusief een zakje popcorn na afloop. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. www.dezandley.nl.

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Twitter.

Het doolhof is gesitueerd op een stuk land aan de Schoorstraat 30 te Udenhout.

Rond de herfstvakantie wordt het doolhof gehakseld en verdwijnt het als voer in een koeienmaag…

Wij hopen dat jullie allemaal weer gezellig komen dolen & puzzelen!

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00

Maïsdoolhof Udenhout
Schoorstraat 30
5071 RC Udenhout
013-5110022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *