Traktor met aanhanger blokkeert Groenstraat

Traktor-Groenstraat-02Vrijdagmiddag is de Groenstraat vanaf de Achthoevenstraat richting Biezenmortel een aantal uren afgesloten geweest voor al het autoverkeer. De reden van deze afsluiting was een ongeluk dat daar gebeurd was met een traktor met aanhanger.
Door een tegenligger met haast (?) moest de traktor uitwijken waardoor hij aan het slingeren ging en de aanhanger, vol geladen met zwarte grond op zijn kant ging. Een in een parkeervak geparkeerde auto moest het door de schuivende massa ontgelden en raakte behoorlijk beschadigd. Traktor-Groenstraat-01Persoonlijke ongelukken deden zich gelukkig niet voor. Voor de ravage in zijn geheel was opgeruimd, gingen er een aantal uren voorbij. Rond de klok van 16.00 uur werd de Groenstraat weer vrijgegeven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *