20e Survivalrun wederom een uithangbord voor Udenhout!!!

Survivalrun-2014-02Het vierde lustrum van De Survivalrun Udenhout is evenals de voorgaande 19 jaar weer een enorm succesnummer geworden. Voor zowel de organisatie, de deelnemers en het publiek was het weer een feest om een rondje door Udenhout langs een flink aantal hindernissen te mogen lopen. Waar het publiek het misschien wel net zo zwaar had bij het zien of de sporters een hindernis nét wel of nét niet zouden gaan halen. Het rode bandje om de pols moet er tenslotte om blijven zitten tot en met de laatste hindernis op de Theaterplaats. Alleen dan heeft een deelnemer de run helemaal goed volbracht. De strijd tegen de hindernissen, en het misschien af moeten geven van het bandje, bracht soms extra krachten naar boven. En als het niet lukte was daar die onverbiddelijke schaar die het bandje van de pols knipte. Evengoed werden deze sporters dan nog tot de laatste meters aangemoedigd door de grote groep mee fietsende supporters.

Bekijk hier de overige foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *