Energie Coöperatie Udenhout

Gezocht: 20 trotse Udenhoutse woningbezitters

De ECU zoekt 20 woningeigenaren van woningen die voor 1980 zijn gebouwd en die graag hun eigendom in waarde willen laten stijgen en ook het wooncomfort.
Hoe kan dat? Door simpelweg energiebesparende maatregelen toe te passen zoals bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Maar waar begin je? Er komt zoveel op je af. Waarom bijvoorbeeld niet eerst dubbel glas of andere besparende voorzieningen?

Omdat niet iedereen deskundig hoeft te zijn of kan zijn op het gebied van duurzame energie, is het makkelijk om een aanspreekpunt te hebben, een begeleider, die je helpt tot en met hetopleveren van de energiebesparende maatregelen. De ECU kan je helpen, samen met de gemeente Tilburg, door deze gesubsidieërde deskundigheid aan te bieden via het project genaamd: ‘Samen geeft energie’.

‘Samen geeft energie’ is een landelijk initiatief dat door het klimaatbureau van de gemeente Tilburg wordt ondersteund. In vijf stappen word je geholpen aan een betere woning.
Dit stappenplan kun je vinden op de site van ECU: www.ecudenhout.nl (onder projecten, klik op ‘Samen geeft energie’) en er verschijnt ook een folder in je brievenbus.

Kort samengevat de spelregels voor ‘Samen geeft energie’:
– De woning moet gebouwd zijn voor 1980.
– Voor elke 20 woningen kan een begeleider worden ingezet.

Interesse? Op onderstaande data zijn informatie-avonden in het kruisgebouw t.o. De Peppel in de Zeshoevenstraat gepland:

Dinsdagavond   7 oktober 2014, 19.30 u. Zeshoevenstraat 1 en de Slimstraat
Dinsdagavond 14 oktober 2014, 19.30 u. Zeshoevenstraat 2 en de Kreitenmolenstraat
Dinsdagavond 21 oktober 2014, 19.30 u. Achthoeven, de Groenstraat, Schoorstraat + overigen

Wij begroeten u graag op een van bovenstaande avonden.

Een woning met een lage energierekening verkoopt ook beter op den duur!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *