Tweede Sing Along concert groot succes!

Zaterdagavond en zondagmiddag was het weer overvol in ‘t Plein. Harmonieorkest MVC had deze dagen met de uitvoering van het tweede Sing Along concert flink uitgepakt!
Samen met een combo, zangers en zangeressen liet het harmonie orkest het dak eraf knallen.
Muziek voor jong en oud passeerde de revue. In verschillende talen werden de liedjes gezongen en daar waar mogelijk ook door het aanwezige publiek hartstochtelijk meegezongen.
SingAlong-4

De Sing Along-reis ging naar het van Kinderen voor Kinderen bekende onbewoonde eiland, er werd geproost op onze provincie ‘Brabant’. Elvis bracht een bezoek, Dreamer, Walking on sunshine, I’ve got the music in me en het nummer uit The Phantom of the opera ‘Wishing you were somehow here again’ kwamen voorbij. Aan de reacties van het publiek te merken was het een geslaagd evenement.

Maar niet alleen het publiek heeft van ditmuzikale weekend genoten, ook de muzikanten hebben er zichtbaar van genoten om aan dit muziekfeest mee te kunnen werken.

SingAlong-2

Namens iedereen van MVC, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en we hopen jullie wederom te zien bij ons Sing Along 2016!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *