Bestraten Kuilpad

Start werkzaamheden maandag 3 november 2014
De gemeente start maandag 3 november met het bestraten van het Kuilpad vanwege meldingen van stofoverlast en de slechte staat van het pad. De inritten van de woningen worden aangesloten op de nieuwe bestrating. Om sluipverkeer te voorkomen, komt er ter hoogte van de bosjes een paal in het midden van de rijbaan. Naast het Kuilpad komt verlichting. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 5 december 2014.
Bereikbaarheid woningen
Om de woningen zoveel mogelijk bereikbaar te houden en de overlast te beperken werkt de aannemer in fasen. Het Kuilpad is ter hoogte van de werkzaamheden volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Tijdens de werkzaamheden gelden aangepaste routes voor hulpdiensten.
Afvalcontainers
De duocontainers moeten tijdens de werkzaamheden buiten de wegafzetting staan en goed bereikbaar zijn via verharde wegen. De ophaaldag blijft hetzelfde. De gemeente vraagt u de containers zo veel mogelijk bij elkaar te plaatsen en dankt u alvast voor uw medewerking.
Mogelijke overlast
U kunt hinder ondervinden van het werkverkeer of geluidsoverlast hebben van de werkzaamheden. Ook kan uw woning tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Helmy van Ingen van de gemeente. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 – 542 90 89 en per e-mail helmy.van.ingen@tilburg.nl.
Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gertjan Bax van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 – 542 81 09 en per e-mail gertjan.bax@tilburg.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *