Judo Cup Brabant

TeamCoolen_logo(305)Op zaterdag 8 november 2014 vond in Liempde de tweede ronde van de Judo Cup Brabant plaats. De Judo Cup Brabant is een Judocompetitie die is opgezet door Team Coolen. Er doen Judoka’s mee van verschillende clubs uit de regio. De Judoka’s van Team Coolen in Udenhout en Biezenmortel behaalden de volgende resultaten:

Eerste plaats voor Tijn van Beers, Rens de Groot, Karina Mols en Stijn de Groot,

Tweede plaats voor Siem van Kempen, Simon van Geffen, Tijn Verbeek en Stijn van Gestel.

Derde plaats voor Kick Brants, Rien Spijkers, Luc Spijkers, Jasper Haans, Lars Haans en René van Mook. Vierde plaats voor Jennifer Pieters.

De Judo Cup Brabant wordt mogelijk gemaakt door Stichting Wedstrijdjudo Team Coolen. De stichting faciliteert onder andere in wedstrijden voor de Judoka’s en neemt op dit moment deel aan “Hart voor elkaar actie” bij Rabobank in Oisterwijk. Stichting Wedstrijdjudo Team Coolen krijgt voor elke stem van leden van de Rabobank een geldbedrag. Ouders van Judoka’s maar ook andere mensen wordt daarom verzocht op Stichting Wedstrijdjudo Team Coolen te stemmen.

Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *