Genieten van heerlijk eten en mooie verhalen

Mirjam Mare Verhalend TheaterEen bijzondere samenwerking biedt op vrijdag 21 november 2014 een heerlijk avondje uit met een verhalendiner. Professionele verhalenvertelster Mirjam Mare dist deze avond, voor en tussen de gangen, prachtige verhalen op. Haar voorstelling is passend gemaakt bij de smakelijke gerechten van Het Kookavontuur en de biologische pluktuin van Sprankenhof. Deze herfst avond bij haardvuur wordt plezierig, smaakvol en vooral verrassend.

Plezierig
Sprankenhof heeft als missie om mensen in de regio op een plezierige manier kennis te laten maken met, en een stuk bewustwording mee te geven over, iets heel wezenlijks, namelijk gezond en lekker eten.

Smaakvol
Te midden van de biologische tuin van Sprankenhof is het seizoen voelbaar en weerklinken de verhalen van Mirjam Mare fantastisch. Het Kookavontuur kookt graag dicht bij de natuur. Jacqueline Verroen maakt voor dit bijzondere verhalendiner gebruik van biologische seizoensproducten en zorgt voor mooie creaties op het bord.

Verrassend
Verhalenverteller Mirjam Mare is afgestudeerd aan de Theaterschool te Amsterdam in 1980. Ze gaf jarenlang drama-les en ontwikkelde zich vervolgens tot professionele verhalenverteller en trainer. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het verteltheater. Mirjam Mare brengt door verassende wendingen en licht absurdistische humor een cabareteske voorstelling met onvergetelijke typetjes en altijd een stevig plot.

Reserveren De avond duurt drieënhalf uur en begint om 19.30u. Er zijn kosten aan verbonden en er moet vooraf worden gereserveerd. Dit kan via sprankenhof@planet.nl of telefonisch via nummer 013 5116494. Voor meer informatie www.sprankenhof.com onder de kopjes actueel en agenda .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *