Iedereen is verliefd op Sinterklaas of Zwarte Piet en soms is dat wederzijds…

intocht sint 2014_4Misschien is de kop niet het eerste wat bij u opkomt op het moment dat u de krant of tv een beetje gevolgd hebt de afgelopen weken/maanden. Gelukkig heeft deze kop daar ook helemaal niets mee te maken, maar alles met het probleem waar Sinterklaas bij zijn aankomst in Udenhout afgelopen zondag mee kampte. Hij had namelijk een Spaanse schone gezien waar hij toch wel met iets meer belangstelling naar had gekeken dan hij normaal doet. Het viel echter nog niet mee om deze Carmen voor zich te winnen, en dat zou ook teveel tijd gekost hebben.

intocht sint 2014_3Uiteindelijk is Sinterklaas op de rug van Amerigo door de straten van Udenhout naar De Theaterplaats getrokken waar hij uiteindelijk toch nog even met Carmen in contact kwam. Gelukkig heeft deze liefdesaffaire geen vervolg gekregen en kunnen we in Udenhout weer uitkijken naar een mooi Sinterklaasfeest waar aan alle kinderen gedacht zal worden. En dat diezelfde kinderen ook aan Sinterklaas denken zal ongetwijfeld bij menig schoorsteen in ons Dorp te zien zijn.

Bekijk hier de foto’s van de intocht 2014

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *