Wintermarkt in De Eikelaar

Met Sinterklaas als één van de belangrijke bezoekers, werd op zondag 23 november in het Atrium van De Eikelaar wederom een wintermarkt gehouden. Op deze markt worden we voorbereid op de gezellige decembermaand die eraan zit te komen.
Wintermarkt EikelaarEen Atrium vol kraampjes waar een verscheidenheid aan artikelen aangeboden werd, maar misschien nog wel belangrijker aan deze markt is dat er ook informatie te krijgen is over uiteenlopende dingen. Het Winterparadijs wat er weer aan zit te komen, het Dorpsloket U, Uurtje-Buurtje, Udenhout Heartsafe, de Vincentiusvereniging.
De inmiddels vertrouwde activiteiten zoals de poffertjeskraam en de loterij, met het in Udenhout wereldberoemde ‘peperkoekrad’ waren natuurlijk ook weer van de partij. Met een continu goed gevuld Atrium was de publieke belangstelling ook dit jaar weer prima!
De komende periode zijn er in Udenhout nog verschillende activiteiten mbt de winter of de december-feestmaand. Ook die evenementen zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. Achter in de activiteitenkalender staat waar u hiervoor moet zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *