Winterfair in ’t Plein wederom een groot succes

Plein-Winterfair2014-1Met buiten al wat winterse temperaturen was het zondag lekker warm binnenkomen op de Winterfair. Met bijna alle kleine ondernemers vertegenwoordigd was het weer een top editie.

Ons Erf met de lekkerste worstenbroodjes van Udenhout, Sprankenhof met haar sappen en jammen, de Dobbelhoeve met heerlijke kazen, de DA drogist met parfum en make-up, Hoeve De Mertel met streek-en schaapsproducten, Woonarsenaal met de mooiste woonaccesoires, Rox woonaccessoires en sieraden, Blooms & Blossom, Echt Stoer Ans met woonaccesoires, Kadoshop ’t Vintje met mooie cadeau’s, Vogeltraktaties van Mo en Asperges van Van Iersel. Natuurlijk werden de mannen ook niet vergeten. Voor hen werd een hoek ingericht met lekkere biertjes van Brouwerij Reuzen bieren uit Moergestel.

De Zanggroep Perpleks zong mooie Christmas Carols waardoor de sfeer van de kerst er al vroeg in zat. Gewoon Hans maakte dit alles af door de zaal om te toveren in één groot kerststuk.

En bij het verlaten van de Winterfair werd er natuurlijk bij Scouting St. Lambertus Udenhout een zak oliebollen gekocht. Vers gebakken, waarvan de opbrengst geheel naar het zomerkamp zal gaan.

Voor wie nog niet naar huis ging werd de kroeg gevuld met Apres Ski hits. Tot de late uurtjes werd de polonaise gelopen, spijker geslagen en Deutsche Meelallers gedraaid. Anton Anton!!

Ondernemers en bezoekers bedankt. Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *