Zeer Speciale training bij MHCU

MHCU_training-a12-2014MHCUOp 18 november kregen wij ( jongens JD1) een speciale training van Raoul Ehren.
Raoul is voormalig bondscoach van Jong oranje en momenteel trainer/ coach bij de Dames van Den Bosch. Toen we bij de training aankwamen zagen we Raoul de oefeningen uitzetten. Voordat we begonnen met de training stelden Raoul zich aan ons voor. We begonnen eerst met overspelen. Dit is belangrijk om daar goede behendigheid in te krijgen. Daarna begonnen we met de oefeningen die Raoul had uitgezet. Steeds werden de oefeningen moeilijker gemaakt. Maar ze waren wel heel erg leuk. Vervolgens kregen we nog wat techniektraining, zoals de backhandslag. Hierna mochten we nog een partijtje op een achttalveld spelen. Raoul ging in het midden staan en toen de bal uit was, gooide Raoul de bal weer steeds in het midden. Helaas was hierna de training afgelopen.

MHCU_training12-2014We kregen nog een handtekening op onze hockeystick. Toen gingen we naar huis. Het was erg leuk en leerzaam. Iedereen was erg enthousiast. Raoul zelf vond het ook erg leuk om te doen. De Kok keukenmontage en installatietechniek had het mogelijk gemaakt dat Raoul ons kwam trainen.

Marcel BEDANKT!!!!

Groetjes Max van der Pol en Stijn van der Lee

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *