IVN beleef de natuur

Cursus Biologisch Moestuinieren voor beginners

De Stichting landschap Natuur en Milieu Haaren en de IVN Afdeling Oisterwijk organiseren samen in de lente van 2015 een cursus Biologisch Moestuinieren voor beginners.

Natuurvriendelijkheid, milieubewustzijn, zorgzaam omgaan met onze aarde. Het zijn onderwerpen die de laatste jaren meer en meer in de belangstelling zijn komen te staan. Niet verwonderlijk natuurlijk, omdat het steeds noodzakelijker blijkt om echt op een andere manier met onze aarde om te gaan. Heeft u ook interesse om zelf een (moes)tuintje aan te leggen om daar op een verantwoorde manier uw eigen groenten te kweken? Lekkerder, verser, gezonder en beter voor het milieu!

Deze cursus ondersteunt u daarbij. Hij wordt gegeven op vier donderdagavonden in 2015 door Wil Walraven van VELT Nederland. Op die avonden worden tips gegeven en kunnen de deelnemers terecht met de problemen waar ze tegen aan lopen. De lessen worden gegeven in het gebouw van Cello: Wijngaert, Klaver 2 in Haaren en vinden plaats op 5 februari, 5 maart, 2 april en 4 juni.

Deelname aan de vier lessen gezamenlijk kost € 25 voor leden van IVN/LNMH en €40 voor niet-leden, plus €10 voor het cursusboek.

Voor aanmeldingen en voor meer informatie: John Vermeer van de LNMH (LNMH@planet.nl) en Hans Gremmen van IVN Oisterwijk (Hans_Gremmen@yahoo.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *