Burgemeester Noordanus leest voor bij Duimelotje

Duimelotje-burgemeester01Op woensdag 21 januari vond de start plaats van de Nationale Voorleesdagen, ook peuterspeelzaal Duimelotje deed hier aan mee. We startten met het voorleesontbijt en alle peutertjes mochten in hun pyjama naar de speelzaal komen. Ook hadden we een gast uitgenodigd die deze morgen kwam voorlezen en dit jaar was dat burgemeester Noordanus. De burgemeester arriveerde met zijn ambtsketen om, de peutertjes vonden dat best wel interessant. Hierna werd begonnen met het ontbijt en de burgemeester ging tussen de peutertjes zitten en at lekker mee. Hierna ging hij voorlezen uit het prentenboek: “Boer Boris gaat naar zee” van Ted van SONY DSCLieshout en Philip Hopman. Sommige peuters kwamen bij hem staan en vertelden dat ze ook wel eens naar de zee waren geweest. Toen de burgemeester klaar was met voorlezen gingen de peutertjes nog voor hem zingen en dansen waarna hij weer naar zijn volgende afspraak moest. De peutertjes zwaaiden hem uit, sommigen gaven hem nog hand of een high five waarna hij vertrok. Het was een bijzondere morgen en burgemeester, bedankt.

Peuterspeelzaal Duimelotje, Helmkruid 2, 51125330.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *