Resultaten Team Coolen op Judotoernooi in Tilburg

TeamCoolen kruikentoernooiOp zondag 1 februari 2015 hebben 16 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Kruikentoernooi in Tilburg. Dit is een toernooi voor Judoka’s tot 12 jaar. Uit Udenhout namen Danée Bolijn en Cas Bolijn deel aan het toernooi. Danée won al haar wedstrijden en werd eerste. Cas verloor slechts één wedstrijd maar omdat hij minder punten had dan twee andere jongens werd hij derde.

De andere Judoka’s van Team Coolen behaalden ook goede resultaten. Komend weekend staat het Judotoernooi in Rijen op de agenda voor de wedstrijdjudoka’s van Team Coolen. Ook hier doen weer Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout aan mee.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *