Ladiesnight – Donderdag 2 april – ‘t Plein

LadiesNight-april2014-02Donderdag 2 april is het weer Ladiesnight in Udenhout. Een avond speciaal voor alle dames.
Zij zullen gedurende de avond getrakteerd worden op de nieuwste mode, dé trends in huidverzorging, tips voor make-up en nagelverzorging, fotografie, de lekkerste hapjes/drankjes en nog veel meer.
Naast dat vele ondernemers zich zullen presenteren in hun stand, zal de avond ook twee keer onderbroken worden voor een heuse modeshow. Op onze catwalk zal naast de brillen, schoenen en dames- en kindermode dit jaar ook plaats zijn voor prachtige bruidsmode. De modeshow wordt aan elkaar gepraat door ladyspeaker Karin.

LadiesNight-april2014-01Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen alle dames zich laten verwennen en natuurlijk
kan er geshopt worden bij divers ondernemers. Deelnemende ondernemers zijn:
Marie Jose Swolfs met bruidsmode, Qielly Kids fashion, Lizzy Coppens damesmode, Fellow met damesmode, Pour Tous met schoenen, Leon v.d. Bersselaar met zijn brillen, Different Hair Skin Body, Blezi Cosmetics, Simone fotografie, Rox Accessoires, Louis Matthieu sierraden, Amazing Look met gellak nagels, De Bloemenhal met bloemen en ‘t Kreitenhuys verzorgt de lekkere hapjes.

LadiesNight-april2014-03Al deze ondernemers uit Udenhout en omstreken hebben items ter beschikking gesteld zodat iedere
dame het gevaar loopt om naar huis te gaan met prachtige prijzen. Deze zijn te winnen bij onze loterij waaraan iedere bezoeker automatisch aan deel neemt.

Dit alles zal zich afspelen op 2 april in ’t Plein in Udenhout. Entree is gratis natuurlijk.

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *