Komt Miss Beauty Noord Brabant uit Udenhout?

Simone van de VenMisschien wel! zou het antwoord op de vraag hierboven kunnen worden. Enkele weken geleden werd namelijk de 19 jarige Simone van de Ven gescout voor de voorrondes van de Miss Beauty Brabant verkiezing. Inmiddels is Simone doorgedrongen tot de finale ronde en daar kan ze de hulp van haar dorpsgenoten heel goed gebruiken.
U kunt Simone helpen door een SMS berichtje te sturen. Dit berichtje kost wel € 1,10 per ontvangen bericht, maar u zou er Simone een grote dienst mee bewijzen.
En kunt u het uzelf ook al helemaal voorstellen dat wanneer Simone de eerste prijs wint, er daardoor heel veel ogen op Udenhout gericht zullen zijn! En dat daardoor ook uw dochter, jullie vriendin, jullie buurmeisje of klasgenootje opgemerkt wordt en misschien daardoor ook gescout wordt voor een volgende editie van Miss Beauty Brabant.
Udenhout is dan niet alleen het mooiste dorp, maar heeft ook nog de mooiste inwoonster van Noord Brabant!!!

Sms: Poll NoordBrabant Simone naar 3010.
Alvast bedankt voor uw stem!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *