Weer twee nieuwe adverteerders op Udenhout-Centraal.nl

De afgelopen maand hebben we weer een paar adverteerders op Udenhout-Centraal.nl mogen begroeten. Deze adverteerders zorgen ervoor dat een website als Udenhout-Centraal.nl kan blijven draaien. En waarmee u dan ook via de digitale weg op de hoogte blijft van wat er in Udenhout zoal gebeurd of staat te gebeuren.
Ongetwijfeld heeft u al een paar keer de banner van onze adverteerders op verschillende plaatsen op de website, langs zien komen.

Cafetaria ’t Haantje

De in Udenhout en ver daarbuiten bekend staande cafetaria ’t Haantje heeft een plaatsje op Udenhout-Centraal.nl ingevuld. Jan Haen, die zelf ‘helemaal niet van de computers is’ vond het toch helemaal bij deze tijd horen om ook via dé website van Udenhout vindbaar te zijn.
Bekijk de pagina van cafetaria ’t Haantje

Praktijk Tijd voor Jezelf

Ditzelfde geld voor Ankie van Liempd, die in Biezenmortel een praktijk runt voor verschillende massages. Deze massages zijn een combinatie van Westerse en Oosterse technieken en worden volledig afgestemd op elk afzonderlijk persoon.
Bekijk de pagina van Tijd voor Jezelf

Wellicht mogen we na deze twee adverteerders ook uw onderneming, bedrijf of winkel aan Udenhout-Centraal.nl toevoegen.
We bieden een zo breed mogelijk pakket aan waarmee u uw onderneming zichtbaar en vindbaar kan maken voor uw (potentiële) klanten.

UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *